واکنش روسیه به بازگشت بازرسان آژانس به ایران گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است ده‌ها شهر روستا در پاکستان زیر آب رفت بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت برای توقف جنگ غزه نتانیاهو: قصد تخلیه نوار غزه را نداریم حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیرو‌های جولانی در ریف دمشق دیدار گروسی با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گروسی: بازرسان آژانس هنوز به اصفهان، فردو و نطنز نرفته‌اند جزئیات دیدار بقائی با سفیر جمهوری خلق چین در ایران غریب‌آبادی: هیچ مبنای حقوقی برای اروپا در فعال‌سازی اسنپ‌بک وجود ندارد یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند مقام امنیتی اسرائیل: مرحله انفصال سویدا از سوریه آغاز شده است

اسماعیل هنیه: سوم آگوست روز جهانی یاری غزه و اسرای فلسطینی است

رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس با صدور بیانیه‌ای روز سوم آگوست را روز ملی و جهانی یاری غزه و اسرای فلسطینی نامید و خواستار مشارکت فعال همگان در این روز شد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۲ - ۰۷ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 28
کد خبر: ۲۵۲۰۶۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس بیانیه‌ای را در خصوص لزوم حمایت همگان از نوار غزه صادر کرد.

هنیه در این بیانیه با اشاره به دهمین ماه پیاپی جنایت‌های رژیم صهیونیستی در حق فلسطینیان ساکن نوار غزه، افزایش بی‌سابقه شمار اسرای فلسطینی به شهادت‌رسیده در زندان‌های صهیونیستی، سانسور وضعیت اسرا، اعدام صحرایی ربوده‌شدگان از نوار غزه در بازداشتگاه‌های صهیونیستی، سکوت جامعه بین‌الملل در برابر جنگ غزه و ناتوانی آن در توقف این جنگ، جانبداری و مشارکت کامل آمریکا در جنگ غزه و شکست مؤسسات بین‌المللی از عمل به وظایف خود، سوم آگوست پیشرو را روز ملی و جهانی یاری غزه و اسرای فلسطینی نامید.

همچنین وی بر اهمیت و ضرورت مشارکت فعال فلسطینیان، جهان عرب، مسلمانان و جهانیان در این روز و تداوم انواع مختلف اعتراضات و تظاهرات پس از سوم آگوست برای مجبورنمودن اشغالگران به توقف جنگ تاکید کرد.

هنیه ابراز امیدواری کرد که سوم آگوست روزی محوری و اثرگذار در تمامی فلسطین، جهان عرب، جهان اسلام و نزد آزادگان جهان برای یاری فلسطینیان ساکن نوار غزه و اسرای فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی باشد. / شهاب نیوز

مطالب مرتبط
ارسال نظر